Butikken og afhenting af varer

Kødudsalg er en såkaldt hybrid butik. Det vil sige, at vi både har en fysisk butik i Køge - og en webshop Kødudsalg.dk. 

 

Vi sender ikke varer ud, da vi ønsker at have den nære relation til vores kunder, samt face-to-face sparring og rådgivning. 

 

I butikken på Vestergade 41, Køge har vi altid et stort udvalg af varer både på køl og på frost, så man kan altid få noget dejligt kød, fjerkræ og pålæg med hjem fra butikken. 

 

Hvis man vil have specielle udskæringer, friskhakket eller skåret kød, så skal det bestilles på webshoppen. Dette er fordi vi har en filosofi om, at skåret og hakket kød altid skal være fuldstændig frisk. Så når man bestiller dette på webshoppen, så bestiller vi det til afhentning hos vores leverandør (typisk dagen efter), og så bliver det udleveret friskt i butikken (også typiskt dagen efter)

 

Med andre ord - betragt os som en helt almindelig slagter, hvor der er 1 dags leveringstid på nogle varer. 

 

Man vil altid i vores ordreflow være informeret og få besked om, hvilken dag kødet skal afhentes. 

 

  • Når du har bestilt dit kød i webshoppen og betalt, så vil du modtage en ordrebekræftelse på mail. 
  • Herefter vil ordren blive behandlet i systemet, og du vil få en ny ordrebekræftelse, hvori vi skriver, hvornår dit kød kan afhentes i butikken. 
  • Først når kødet er afhentet i butikken, vil prisen for dit køb blive trukket fra dit kort, og du vil få tilsendt en faktura. 
  • Hvis du ikke umiddelbart kan se vore ordremails i din mailboks, så vil det være en god idé at checke i dit spamfilter. 

 

Vi har dagligt åbent i vores fysiske butik i Køge. Alle hverdage fra tirsdag til fredag fra 12.00 til 17.30, og lørdag fra 10.00 til 14.00. Søndag og mandag er der lukket.

 

HUSK - der er altid fri parkering foran butikken.

 

Hvis du er i tvivl om din ordre eller andet, så kan du altid maile eller ringe direkte til os på 31 75 11 12 og administration@koedudsalg.dk