Om Kødudsalg.dk

 

Tak fordi du kiggede ind på min webshop Kødudsalg.dk - stedet hvor jeg online sælger kvalitetskød direkte fra engrosleddet.

 

Konceptet er click og collect. Du køber på nettet og henter i butikken Vestergade 41, 4600 Køge. Vi har mange, som kommer forbi uden at have bestilt, så der er også altid et stort og lækkert udvalg af både fersk og kød på frost i butikken. Så er du i nærheden og mangler kød, så kan du altid kigge forbi og lade dig inspirere. 

 

Bag firmaet står jeg, Henrik Blum-Hansen. Jeg fik min interesse for lækkert kød og kødprodukter allerede i 1982, hvor jeg startede som opvasker hos slagtermester Leif Broe i Gentofte. Her kom jeg i lære, og blev udlært butiksslagter i 1987.  Jeg er af den gamle skole, fra dengang der var savsmuld på gulvet,  og hvor krogmodnet højreb og svinekamme var en selvfølge.  Efter jeg blev udlært tog jeg flere kurser i tysk pølsemageri. Min mangeårige erfaring fra Kødbyen og mine kurser indenfor pølsemageri har jeg brugt i blandt andet produktudvikling og sparring med mine kunder. 

 

Da min kone og jeg blev forældre, skiftede jeg butikslivet ud  og tog til Kødbyen, hvor jeg startede med at udbene skinker. Efter kort tid kom jeg i salgsafdelingen som sælger, og herefter tog det fart. Mine kunder har været mange, herunder salg til stat/amt/kommune, private kantiner, supermarkeder, restaurationsbranchen m.m. 

 

Kort sagt har jeg arbejdet med kød i hele min arbejdskarriere, og kærligheden til et godt tilberedt stykke kød eller fjerkræ eksisterer stadigvæk. 

 

Privat bor jeg med min kone Nete, og vi har siden 2013 haft et landsted i Køge, hvor vi dyrker alt i haven, så vi er så selvforsynende som muligt. Vi nyder at lave mad, og alt bliver tilberedt fra bunden. Vi elsker dyr, og har heste, kat og høns i vores have. Da jeg har været i branchen så mange år, så har vi været heldige altid at have tilgang til de bedst råvarer indenfor kød - for det skal der til, når man vil tilberede et velsmagende måltid. 

 

Idéen med Kødudsalg.dk opstod, fordi jeg gerne vil samle de bedste kvalitetsprodukter fra engrosleddet i Danmark med henblik på videresalg til private. Jeg er mange gange blevet spurgt, om jeg kunne skaffe kød engros, og det har jeg selvfølig kunnet - men jeg har altid sagt , at jeg ikke vil gå på kompromis med kvaliteten frem for pris . Mine venner har altid været super glade, for det kød jeg har skaffet , og det faktum har nu gjort, at jeg har realiseret min drøm med at sælge kvalitetskød med god smag til alle.

 

Grunden til at jeg kombinerer 3 verdener - engros salg til private, det digitale på nettet og udlevering i butik - er at jeg er stolt af de varer jeg sælger og gerne vil give den glæde personligt videre. 

 

Jeg håber, at I vil linke op på min Facebook og Instagram profil og holde øje med mine gode tilbud.